Σεμινάριο SIV και wing over από την Paragliding fun

Μετά από μεγάλο διάστημα χωρίς πτήσεις και ενόψει της νέας πτητικής περιόδου, όπου οι συνθήκες είναι δυνατότερες, οι αναταράξεις και τα κλεισίματα συχνότερα, για να γνωρίσουμε πως αντιδρά η πτέρυγα μας και για να είμαστε προετοιμασμένοι για τον σωστό τρόπο και χρόνο αντίδρασης μας, η Paragliding fun διοργανώνει σεμινάριο SIV & wing over στην Ιτέα 21-23 Απριλίου 2017.

Η εκμάθηση των wing over, όπως είναι γνωστό, βοηθάει όσο τίποτα άλλο στο να μην επιτρέπουμε στην πτέρυγα μας να κλείνει, ασκώντας την κατάλληλη πίεση την κατάλληλη στιγμή και γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντική για την αύξηση της ασφάλειας μας.

Η απογείωση είναι στα 750 μ, είκοσι μόλις λεπτά από την προσγείωση και το ύψος πάνω από τη θάλασσα που βγαίνουν οι πιλότοι είναι περίπου 600 μ.
Τα θεωρητικά μαθήματα θα ξεκινήσουν το προηγούμενο απόγευμα 21/4 και είναι εξίσου σημαντικά.Το Σαββατοκύριακο οι ασκήσεις. Θα γίνονται 3-4 καταβάσεις την ημέρα. Μετά τις ασκήσεις θα ακολουθεί ανάλυση και σχολιασμός τους στο χώρο του 3στερου ξενοδοχείου Τροκαντερό που θα φιλοξενήσει τους πιλότους. Μπορούν να συμμετέχουν ως 6 πιλότοι.

Το κόστος είναι 200 Ε

Για περισσότερες πληροφορίες στο 6942063154 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση Email

Paragliding Fun: Εκπαίδευση & διθέσιες πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς στη Φωκίδα.
Τηλ.: +30 6942 063154
E-mail: jxiros@hotmail.com