Skip to main content

Σεμινάριο SIV και wing over από την Paragliding fun

Η εκμάθηση των wing over, όπως είναι γνωστό, βοηθάει όσο τίποτα άλλο στο να μην επιτρέπουμε στην πτέρυγα μας να κλείνει, ασκώντας την κατάλληλη πίεση την κατάλληλη στιγμή και γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντική για την αύξηση της ασφάλειας μας.

Η απογείωση είναι στα 750 μ, είκοσι μόλις λεπτά από την προσγείωση και το ύψος πάνω από τη θάλασσα που βγαίνουν οι πιλότοι είναι περίπου 600 μ.
Τα θεωρητικά μαθήματα θα ξεκινήσουν το προηγούμενο απόγευμα 21/4 και είναι εξίσου σημαντικά.Το Σαββατοκύριακο οι ασκήσεις. Θα γίνονται 3-4 καταβάσεις την ημέρα. Μετά τις ασκήσεις θα ακολουθεί ανάλυση και σχολιασμός τους στο χώρο του 3στερου ξενοδοχείου Τροκαντερό που θα φιλοξενήσει τους πιλότους. Μπορούν να συμμετέχουν ως 6 πιλότοι.

Το κόστος είναι 200 Ε

Για περισσότερες πληροφορίες στο 6942063154 και στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε!

λογοτυπο
Νο 1 Extreme Δραστηριότητα στους Δελφούς. Αλεξίπτωτο πλαγιάς - Παραπέντε πτήση πάνω από τους Δελφούς, Αράχωβα (πέταξε πάνω απο τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών), Ιτέα & Καμμένα Βούρλα.
© Paraglidingfun. All rights reserved.
Powered by Grafisto.